Fleca Tascó

Ecologisme & Natura

¿ Qui som ?

La cooperativa TASCÓ va néixer a Barcelona al 1985 i està dedicada a la distribució i venda de productes de fleca artesans i naturals.

El nom va dirigir l’objectiu amb que va néixer la cooperativa: obrir un espai en el món laboral, cultural, social i sanitari de Barcelona. En línies generals, hi havia la necessitat de fusionar iniciativa i creativitat, relació personal i intercanvi professional per construir un mar menys jerarquitzat i igualitari dins la nostra societat.

Un any i mig després ja es donava vida a quatre projectes:

  • Titania, dones per la salut, el centre de la cooperativa.
  • El Forn de Llenya de Castellolí
  • La Grana de Ripollet, menjador i botiga dietètica
  • La Plana en Santa Maria d’Oló, la masia rural d’acollida i trobades
  • Cala Bazar, una de les primeres botigues de productes ecològics i artesanals de Barcelona

Al llarg de 20 anys han estat molts els professionals que han passat pel nostre centre, cadascun aportant la seva experiència, iniciativa i coneixements amb un objectiu clar i definit.

TASCÓ distribueix directament el seu gènere a botigues de productes naturals i ecològics, cooperatives de consumidors, petits supermercats, escoles, ... de totes les Comunitats Autònomes. Si vostè vol saber on trobar els nostres productes pot accedir al llistat de botigues recomanades on trobar els productes de la Fleca Tascó

Ara també pot adquirir els nostres productes i altres productes ecològics i naturals a la botiga online Andaira

Si vosté te una botiga o altre tipus de negoci i està interessat en adquirir els nostres productes pot accedir a la secció contactar per veure de quines maneres pot possar-se en contacte amb nosaltres.