Fleca Tascó

Ecologisme & Natura

Avíso legal i condicions d'ús

En compliment de l'establert a la Llei 34/2002 de l'11 de Juliol, de serveis de la societat de l'informació i el comerç electrònic (LSSI), s'informa dels següents aspectes legals:

Propietari i titular d' aquest lloc web:
  • Fleca de productes naturals S.L.
  • C\ Constància,38 - 08719 Castellolí - Barcelona
  • C.I.F. B61853271
  • Telf: 93 808 40 92

Notes sobre l'accès i els continguts d'aquest lloc web:

L'usuari que accedeix a aquest web, es l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts i enllaços inclossos en el lloc web.

Propietat Intel.lectual i Industrial:

Tots els continguts, pàgines web, imatges, fotografies, dissenys, logotips, archius, textes, gràfics, software, vídeos o cualsevol altre material exposat en aquesta pàgina o necessaris per a la seva correcta visualització, son propietat de Fleca de productes naturals S.L. Queda prohibit el seu ús sense prèvia autorització expressa del titular. Cap dels mencionats continguts poden ser objecte de modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l'usuari o tercers sense la expressa autorització per part del titular. Cualsevol usuari que vulgui utilitzar el contingut del lloc web haurà de sol.licitar autorització expressa i per escrit al propietari d'aquest lloc web sense que la falta de resposta pugui ser considerada com una autorització pressumpta.
L'infracció d'aquests drets es perseguirà civil i, en cas necessari, penalment, d'acord amb les Lleis i Tractats Nacionals i Internacionals aplicables.

Jurisdicció i Llei aplicable:

Les condicions generals exposades en quest avis legal es regeixen per la Jurisdicció Espanyola, tenint, per tant, competències per a la resolució de cualsevol conflicte que pugues derivar-se de les presents condiciones, els jutjats i tribunals d'Espanya.

Política de Protecció de Dades:

Segons la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, no es disosa de cap fitxer amb dades de caràcter personal raó per la qual aquesta web no es veu afectada per la mencionada llei.